Средство за миење и заштита на велосипеди

Средство за миење и заштита на велосипеди

350 ден.
Шифра на производ: сил-пулител
Достапност (кол. на залиха): На залиха
Количина:
Средство за миење и заштита на велосипеди базиран на спори растворувачи на нечистотијата.
Наменет за чистење на рамовите, движечките делови, трансмисионите уреди, запчаниците, тркалата и другите механички делови кај велосипедот. Ги елиминира маслото и тврдите маснотии, нечистотијата, кал, катран, разни лепила и др.
Содржи специјален адитив кој после третирањето ги штити деловите од понатамошна оксидација и навлегување на влагата во нив. компатибилен со сите типови на рамови кај велосипедите (карбонски, челични, иноксни и др.)
КУПИ @ ИНОТЕК.МК © 2021. UKION SHOPS