ПТФЕ лубрикант за подмачкување на ланци и запчаници

ПТФЕ лубрикант за подмачкување на ланци и запчаници

185 ден.
Шифра на производ: сил-лубрикат
Достапност (кол. на залиха): На залиха
Количина:
Високо квалитетен ПТФЕ лубрикант наменет за подмачкување на ланци и запчаници кај сите видови на велосипеди. Брзо продира во внатрешноста на ланецот при тоа не остава траги на површината. Не ја привлекува прашината. Врши
заштита од корозија.
КУПИ @ ИНОТЕК.МК © 2021. UKION SHOPS