Образец - Барање

Почитувани,

Образецот за

- Барање доставување на информации за обработка на лични податоци,

- Барање за запирање на обработка на лични податоци,

- Барање за дополна, измена или бришење на информации

Можете да ги симнете на следните линкови:

https://cutt.ly/1Wq7L2E

http://cutt.ly/eWq7Mps

КУПИ @ ИНОТЕК.МК © 2021. UKION SHOPS