Миење и нега на раце

Пасти за миење и нега на рацете. Изработени од природни сапуни и синтетички микрограми. Идеални за отстранување на сите индустриски нечистотии од рацете: масти, масла, бои, мастила. Специфичната формула, биоразградлива над 90%, не ги блокира цевководите, дури и ако се користи во големи количини.  PH: 7 +/- 0,1.

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

КУПИ @ ИНОТЕК.МК © 2021. UKION SHOPS