Информации за испорака

Информации за испорака:
Почитувани корисници на нашиот сервис и услуги.

Испораката од нашата канцеларија до Вас се врши од 24 до 48 часа од моментот на плаќање и регистрација на Вашата нарачка во нашиот систем.

Пратката се превзема и се доставува директно на вашата адреса наведена во нарачката од страна на компанија-доставувач со која Инотек-алати дооел има склучено Договор за соработка за испорака на пакети.

Рокот на испорака можно е да се пролонгира поради виша сила која е вон доменот на контрола на Инотек-алати дооел и компанијата-доставувач на пратката (вонредни состојби со редуцирани и ограничени периоди на движење, природни непогоди, несреќи и др.).

Цената на испорака е во зависност од тежината и мерките на производот и истата ви е доставена на преглед при потврдување и плаќање на вашата нарачка. За производи кои се подигнуваат лично во нашата продавница, со приложена потврда за уплата (уплата од банка или картичка) превземањето е бесплатно.

 

КУПИ @ ИНОТЕК.МК © 2021. UKION SHOPS